In 2012 ging ik samen met mijn gezin een groot avontuur aan. We hadden ons droomhuis gevonden, maar er moest nog  veel gebeuren om het bewoonbaar te maken. Toch klopte het meteen. Ik kon mijn eigen droomhuis creëren en me helemaal uitleven op het gebied van kleuren en interieur. Daarmee kwam mijn grote passie helemaal tot bloei!

Uiteindelijk is de grote verbouwing de aanzet geweest om naast mijn droomhuis ook mijn droomberoep na te jagen: interieurstylist. In 2016 rondde ik deze opleiding met succes af in Eindhoven. Vanaf dat moment kon ik klanten gaan helpen in het vertalen van hun woonwensen en het creëren van nieuwe inzichten. Mijn doel is om een mooi, passend en comfortabel huis te creëren op basis van de wensen en identiteit van de klant. Kleur en creativiteit staan daarbij voorop!

Ik wil graag inspireren, adviseren en creëren.

Met mijn eigen bedrijf bied ik verschillende diensten aan. Een daarvan is interieuradvies voor bijvoorbeeld je woonkamer of als er sprake is van een verbouwing. Ook verkoopstyling is een mogelijkheid. Samen kijken we hoe we je woning sneller en succesvoller kunnen verkopen. Daarnaast kun je ook bij me terecht voor 3D-ontwerpen (sketchUp) en kleuradvies. Voor meer informatie of andere mogelijkheden kun je altijd contact met me opnemen.