Interieuradvies online

Je wilt bijvoorbeeld je slaapkamer opnieuw inrichten, maar je weet niet hoe en je wilt geen thuisadvies. In dat geval kun je kiezen voor een online interieuradvies. Een kleuren- en materialenplan, een verlichtingsplan of een inrichtingsplan behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard is een combinatie van deze zaken ook mogelijk. De kosten zijn € 75 euro per item en per ruimte. Je krijgt daarna per mail een geschreven advies toegestuurd.

Werkwijze:

Geef per mail aan welke ruimte je wil restylen en om welke item(s) het gaat. Geef ook aan wat je wensen en persoonlijke smaak zijn. Vermeld tevens waar je tevreden over bent en wat niet naar je smaak is. Hoe meer informatie ik van je ontvang, hoe persoonlijker het advies wordt!

Ook ontvang ik graag een aantal foto’s van je van huidige situatie en een plattegrond met de maten van de ruimte (een tekening is voldoende). Zodra ik alles heb ontvangen, neem ik contact met je op om de termijn en de prijs te bespreken. Ga je akkoord, dan ga ik voor je aan de slag zodra het bedrag is ontvangen. Je advies ontvang je vervolgens per mail binnen de afgesproken termijn.

Uurprijs € 50,00