Kleur is één van de grootste sfeermakers in een interieur. Kleur voegt meteen iets toe aan je interieur. Het zorgt voor sfeer, gezelligheid, maar kan ook de kamer visueel vergroten of verkleinen. Veel mensen onderschatten de kracht van kleur in een interieur.

Ik kijk graag samen met je naar hoe je in jouw interieur kleuren kunt combineren en welke ruimtelijke effecten je kunt bereiken door kleur op een slimme manier toe te passen.

Na een eerste (vrijblijvende) kennismaking waar we samen naar de ruimte(s) kijken, volgt de uitwerking van het plan voor uw interieur. Dit kan een advies voor verfkleuren zijn, maar je kunt ook kiezen voor een compleet kleur- en interieuradvies waarin ook de meubels, het behang of de stoffering (o.a. gordijnen) wordt meegenomen.

Kleuradvies en ingerichte plattegrond

Een compleet nieuw interieur is niet altijd nodig. Vaak heb je zelf een begin gemaakt, maar loop je tegen bepaalde knelpunten in je interieur aan waar je zelf niet uitkomt. Dan kom je met je eigen meubels, verlichting en wat kleine aanpassingen al een heel eind. In dit geval zou ik je met een kleuradvies en een ingerichte plattegrond kunnen helpen.

Ik kijk samen met je naar de knelpunten, zaken die je wilt camoufleren of juist benadrukken in je interieur en zoek hier een oplossing voor. Dit kan bijvoorbeeld de indeling van je interieur, het kleur- en materiaalgebruik of de verlichting zijn. Aan de hand hiervan maak ik het kleuradvies en een ingerichte plattegrond.

Vaak zijn kleine veranderingen al genoeg om een groots effect te behalen.

Uurprijs € 50,00