Elleke Rutten InterieurStyling werd in 2017 gelanceerd. Het is een bureau voor interieurstyling en richt zich zowel op de particuliere als de zakelijke markt.

Elleke Rutten InterieurStyling gelooft dat bijzondere ruimtes bijdragen aan het geluk van mensen en wil hen dit laten ervaren. Het doel is om ruimtes te ontwerpen die bij de behoeftes passen van de gebruiker, zodat deze zich daar gelukkig en thuis voelt. Het gaat niet alleen om het mooier maken van een ruimte, maar ook om het kritisch kijken naar de functionaliteit en het doel van de ruimte. Goed luisteren naar de opdrachtgevers leidt vanzelfsprekend tot het creëren van bijzondere interieurs. Als geen ander kan Elleke zich inleven in de wensen en behoeftes van haar opdrachtgevers.  Ze bereikt door intensieve samenwerking met haar opdrachtgevers eigentijdse en stijlvolle interieuroplossingen.

Elleke: ‘Ik heb een enorme passie voor interieur. Als kind veranderde ik al vaak mijn kamer en gaf ik graag interieuradvies aan mijn moeder. Het interieurvak stond dus eigenlijk altijd al dicht bij me. Uiteindelijk ben ik de opleiding tot interieurstylist gaan volgen en heb deze met succes afgerond. Inspiratie haal ik uit wat ik om me heen zie, tijdens reizen/uitstapjes, uit magazines en blogs. Ik bezoek beurzen en kijk naar architectuur, design en mode. Dit alles zie je terug in mijn werk.’

Voor elk project start Elleke Rutten InterieurStyling een traject op maat, waarbij de opdrachtgever altijd centraal staat. Vanuit deze werkwijze biedt Elleke een reeks van diensten aan:

  • Interieurontwerp zowel particulier als zakelijk;
  • Kleuradvies, styling en lichtontwerp;
  • Uitvoering van concept tot opgeleverd project.

Inspireren  |  Adviseren  |  Creëren  

NICE TO MEET YOU!